Relatietherapie Woerden

Scherp, praktisch en positief. Dat zijn de woorden die bij mij als persoon en mijn werkwijze als relatietherapeut passen. Ik wil tot de kern van het probleem komen, maar er niet in blijven hangen. Ik wil oorzaken weten, maar niet gaan graven in het verleden. Mijn visie op ontwikkeling is dat focussen op wat er goed ging en gaat en hoe het beter kan, energie geeft. Energie om te ontwikkelen en te leren. In relatietherapie bij mij ontwikkel je jezelf en daardoor ook samen. De gesprekken gaan daarom veel over onderliggende behoeftes , intenties en verlangens.

Mijn passie is relaties, hoe relaties werken, communiceren, veranderen, beginnen en eindigen. Daarom werk ik vol overgave met stellen om ze te begeleiden in hun proces. In dit proces help ik jullie om zelf antwoorden en oplossingen te vinden voor jullie problematiek. In het intakegesprek wil ik jullie leren kennen en diepen we jullie vraag verder uit. We gaan kijken wat jullie belangrijk vinden in relatietherapie en of er een klik en vertrouwen is om verder te gaan met de relatietherapie.

Contact met Relatietherapeut Woerden

Hebben jullie een vraag of willen jullie meer informatie, bel mij dan even. Je kunt ook een afspraak maken, ik heb geen wachtlijst. Vul het contactformulier in of bel naar 085-4014720.